Lillas Städ & Bygg

God eftermiddag alla kära läsare och välkomna till bloggen. Hur är det med er idag? Ni tror säkert att det i vanlig ordning kommer att bli ett inlägg om min hund, men det blir det inte den här gången. Jag har en del annat än att ta upp med er och i det här inlägget kommer det att handla om när fasaden målades om på vår vackra villa, då vände min man och jag oss till ett företag som heter Lillas Städ & Bygg och deras målare i Landskrona. 

Det är så trevligt och bra på alla vis att bo i Landskrona. Här finns det vacker natur och härliga bad och tröttnar man på detta så tar det inte många minuter för mig att ta mig in till stan för jag älskar även att shoppa. Jag är så glad att jag flyttade till Landskrona efter att ha bott 20 mil norrut, det var kärleken som tog mig hit och vi köpte denna villa ihop, en villa vars fasad var målat i en färg som jag inte stod ut med, annars var allt annat perfekt med huset så vi har inte behövt göra något mer än att låta Lillas Städ & Bygg måla om fasaden. Både min man och jag är så glada över att en granne här på gatan tipsade oss om det här företaget, annars hade vi inte haft den blekaste aning om till vilken målare i Landskrona vi borde vända oss till. Så om du också behöver få hjälp av en målare i Landskrona med omnejd tycker både min man och jag att du ska ta och höra av dig till Lillas Städ & Bygg. Sedan är det inte fel att kika in på deras hemsida för där finns det en hel del bra information.