Min fru och jag älskar vår altan

God morgon, god dagens och välkommen till mig och till bloggen, det är roligt att ni har klickat er in till min hörna på det vida och breda nätet , hoppas ni gillar mina inlägg. Jag har inte riktigt haft tiden till att blogga så mycket som jag hade önskat, men nu är jag back in business. Det kommer att bli många inlägg idag, i vanlig ordning blir det ett inlägg om mina två blandrashundar om en stund, men för att inleda den här dagen på ett bra sätt blir det först ett inlägg om en byggfirma i Kungsbacka som heter Kullaviks Byggwest

Det är nämligen så här att jag och min fru ville gärna ha en altan på baksidan av huset, det hade vi pratat om ända sedan vi köpte huset för tre år sedan, och nu har det blivit av. Vi valde att vända oss till denna byggfirma i Kungsbacka eftersom min frus kollega även hon vänt sig till dem och fått hjälp med en renovering, min frus kollega tyckte att vi skulle anlita just denna byggfirma i Kungsbacka för att vara säkra på att få den hjälp som vi behövde. Vi är nöjda med hjälpen och att det blev ett så bra resultat, vi har fått en altan helt utifrån våra förutsättningar, önskemål och behov. En altan är verkligen en del av huset som kommer till användning. Man vill knappt vara någon annanstans än på altanen under sommaren, men även en bit in på hösten. Kullaviks Byggwest är en byggfirma i Kungsbacka som jag nu vill tipsa er läsare om, det mesta inom bygg- eller snickeribranschen går det att få hjälp med, deras snickare är kunniga och rutinerade och det inte de kan är inte värt att veta. Hoppas ni tar kontakt med dem!