Tapping, en metod för att slippa må dåligt

Hej på er alla mina läsare och välkomna till bloggen och till dagens första inlägg. Jag ska skriva flera inlägg idag, bland annat om min hund, men först om en annan sak. Jag har sett att det finns ett intresse hos flera av er att få veta mer om hur man kan gå tillväga om man vill slippa att må dåligt. Det finns ett företag som vänder sig till alla som inte vill må dåligt i Norrköping något mer, och det är ett företag där jag själv har varit, så jag vet vad jag pratar om när jag säger att det är jättebra hjälp som erbjuds av det här företaget som heter Tapping for Living

Jag hade länge letat efter något företag som skulle kunna hjälpa mig med stress och ångest. Jag är en person som inte klarar så mycket stress, jag är en sårbar person, det är okej har jag fått lära mig vi är alla olika. Jag är så glad att jag hittade till Tapping for Living för det är faktiskt den första gången som jag verkligen blir hjälpt. Jag har även varit inom psykiatrin men det var mest läkemedel som skrevs ut och kognitiv terapi, det här är något annat, de använder en metod eller ett program som kallas för tapping. Fungerar otroligt bra både på mig och många andra som vill slippa må dåligt här i Norrköping med omnejd. Ibland har jag haft dagar då jag inte kunnat ta mig till detta företag, på grund av en kraftig ångest, då kunde jag vara med ändå i samtal genom Skype. Det här företaget vänder sig både till dem som bor i Norrköping och vill slippa må dåligt, men även ni i Huddinge, Nyköping eller Södertälje kan få hjälp. Hoppas inlägget kan vara till hjälp, ta hand om er, kram!